Jdi na obsah Jdi na menu

První část

16. 9. 2013

                                       První část

 

   Byl krásný podzimní den . Ve stáji poletovaly mouchy a sedaly na koňské koblížky . Koně byli v ohradách a spásali poslední šťavnatá stébla trávy . Najednou bylo po klidu .  Malé štěně vběhlo do ohrady a vyplašilo strakatého hřebečka . Ten hřebeček  se jmenoval se Luck Boy . Narodil se najaře a majtelka stáje už ho chtěla prodat . S výběrem majtelů byl ale problém ,Boy byl krásně stavěný , měl nádhernou kaštanově hnědou barvu s bílou zádí a snad ty nejkrásnější oči . Ale důvěřoval jediné osobě .  

    Mezi tím ve stáji Doubravka uklízela poslední hromádku slámy . Vzala kolečka a jela na hnojiště . Když projížděla všimla si že štěně je v ohradě a Boy je z něho neklidný . Rychle pustila kolečka a šla za Boyem , odehnala psa a přišla blíž ke koním . Pohladila svého oblíbence Boye a šla opět uklízet . Doubravka chodila do stáje už pět let . Za tu dobu se naučila mnoho věcí . Od začáctu jezdila na klisně Belle kterou má velmi ráda . Jako jediná ve stáji viděla Boyovo narození a proto jí Boy věří . 

   Za půl hodiny měla Doubravka hotovo a šla pro Bellino sedlo a uzdečku . O cvíli později přišla Doubravčina trenérka Monika . Doubravka si s Monikou povídala , a mezi tím vyčistila a nasedlala Bellu .Doubravka nasedla a jela s Bellou na vyjížďku . Celou cestu přemýšlela nad tím že chce Monika prodat Boye . Už se stmívalo a Doubravka stále byla v lese . Najednou se Bella lekla . Něco uslyšela . Pak si Doubravka všimla že se v dálce něco pohlo . Bylo to ........

                                      POKRAČOVÁNÍ PŘÍSTĚ 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ady - Nádhera!

17. 9. 2013 14:50

Ady, je to moc krásné! Fakt se mi to moc líbí :) ráda čtu vše o koních a ty píšeš moc krásně! :)

Ady - for KOKYNKA (pro KOkynka)

17. 9. 2013 14:49

PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČČČČČČČČČČČČČČAAAAAAAAAAAAAAAAAA si jedině ty!!! Pokud se ti to nelíbí, tak sem nechoď!! Takže vypadni odsud ty krávo jednA!!!

kokynka - PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVINAAAAAAAAAAAA

16. 9. 2013 17:06

co to je za pičovinu . ty si ale blbka . ooooooooooooooo drama a ta hlavní hrdinka dost trapný méno že vúbec píšou blog aj takovéto piče